Home » Software

Software

Wat u nodig heeft voor de Equivent

Er bestaan 3 versies van de Equivent. Elke versie heeft zijn eigen software nodig.

Voor de Equivent 100 en 300 kunt u gebruik maken van de Equivent software. Deze software laat u “Real time” de longfunctie van het paard zien op uw Windows laptop of computer.

De Equivent 200 laat u de waarden zien op uw smartphone. U heeft hier een applicatie voor nodig die u kan downloaden op de Google Play store of op de Apple App store.

Downloads

► Equivent 100 & 300 software

Download Equivent (Versie 1.0 – 5-1-2018)*

* Uw webbrowser geeft mogelijk aan dat deze software niet vaak gedownload is en daarom schadelijk is. De software is inderdaad niet vaak gedownload, maar zeker niet schadelijk. Omdat de software nieuw is en dus ook nog niet vaak is gedownload geeft uw web browser mogelijk een melding voor uw eigen veiligheid in verband met virussen en spam.

Mocht u toch vragen hebben kunt u deze altijd stellen stellen via de e-mail: support@equivent.eu

Drivers voor de Equivent 100 & 300

Deze drivers zijn niet noodzakelijk voor sommige computers, echter verouderde computers hebben mogelijk problemen met de communicatie protocollen. De Equivent software zal uw Equivent 100 of 300 niet goed detecteren zonder deze drivers.

Let op: Deze drivers adviseren wij alleen te installeren wanneer u problemen heeft met de communicatie tussen uw computer en de Equivent! Download drivers

► Equivent 200

Voor het gebruiken van de Equivent 200 heeft u software (een app) nodig voor op uw smartphone. Deze is te downloaden met één van de volgende links gebaseerd op uw toestel.

Google Play store – miuPanel (µPanel)
Apple App store – miuPanel (µPanel)